Näytteilleasettajille

Tule virtuaaliseksi näytteilleasettajaksi Suku 2021-tapahtumaan!

Valtakunnalliset sukututkimuspäivät on Suomen Sukututkimusseuran ja koko Suomen pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty sukututkimustapahtuma. 43. kerran järjestettävät sukututkimuspäivät – Suku 2021 -tapahtuma – toteutetaan kokonaisuudessaan etänä viikonloppuna 20.–21.3.2021.

Sukuseuroilla, sukututkimusyhdistyksillä, arkistoilla, kirjastoilla, sukututkimukseen liittyvillä yrityksillä ja muilla tahoilla on mahdollisuus esitellä toimintaansa tai sen osa-aluetta Suku 2021 -tapahtumassa. Osallistua voi kahdella tavalla: etukäteen kuvatulla esittelyvideolla (kesto enintään 10 min) tai pitämällä auki omaa messukanavaa.

Messukanava vastaa sukututkimuspäivien esittelyosastoa, jonka äärelle tapahtuman osallistuja tulevat tutustumaan tarjontaan, tekemään kysymyksiä ja saamaan niihin vastauksia. Näytteilleasettajalla on käytössään jokin webinaariohjelma, jolla se tarjoaa tapahtuman aikana vuorovaikutteista ja reaaliaikaista ohjelmaa. Se voi olla näytteilleasettajan toiminnan esittelyä, kysymyksiin vastaamista, etukäteen tehtyjen tallenteiden esittämistä yms.

Esittelyvideoita pääsee katselemaan ja messukanaville liittymään Suku 2021 -tapahtuman hubissa. Siellä julkaistaan messukanavien aukioloajat ja tiedot niiden ohjelmasta.

Esittelyvideoiden ja messukanavien toteutuksesta, sisällöstä ja tekniikasta jokainen näytteilleasettaja vastaa itse. Neuvoja ja opastusta voi tiedustella esimerkiksi Tmi Juhan Suvulta (j.vuorela@gmail.com).

Näyttelypaikka virtuaalisessa messuhallissa on ei-kaupallisille toimijoille maksuton. Valtakunnallisten järjestöjen ja kaupallisten toimijoiden kanssa näyttelypaikan hinta neuvotellaan erikseen.

Esittelyvideot ja tiedot messukanavista on toimitettava viimeistään 1.3.2021 osoitteella laura.aho@genealogia.fi. Lisätietoja: Tiedottaja Laura Aho laura.aho@genealogia.fi.